(Leestijd: 1 - 2 minuten)

mannenMannen
Steeds meer mannen ontdekken de voordelen van een goede voetconditie. Voeten zijn immers de gangmakers bij het sporten, dansen, lopen en actief bewegen. Zijn de voeten goed verzorgd en in prima conditie, dan bent u sneller, wendbaarder en uiteindelijk mobieler. Maar toch begint het vaak met pijnlijke voetproblemen die mannen aan het denken zetten over de conditie van hun voeten.

Ruim 8 van de 10 Nederlanders heeft wel eens problemen met de voeten. Typische mannenklachten zijn voetschimmel (34%), zweetvoeten (31%) en ingroeiende nagels (26%). Vrouwen hebben daar beduidend minder last van. Daarbij spelen veelal klachten zoals overmatig eelt en likdoorns meer op. Vooral met sporten hebben mannen meer last van voetklachten en -blessures.

Toch zijn mannen tegenwoordig veel meer bezig met de persoonlijke verzorging. Men wil zich niet voor de eigen voeten schamen, bijvoorbeeld in het zwembad of strand of bij het passen van schoenen. Ook lijkt bij de huidge generatie mannen het besef door te dringen dat de (toekomstige) partner erg veel belang hecht aan zijn complete lichamelijke verzorging en welzijn. Dus heren, persoonlijke verzorging gaat tegenwoordig tot en met de voeten!

Wacht dus niet te lang en blijf er NOOIT mee doorlopen. Bel: (+31) 06 23 28 28 48 of maak een afspraak.