(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Jongeren
Zachte, gladde voeten zijn heel sexy. Maar mooie voeten krijg je niet zomaar en moet je onderhouden. Pedicure Watergraafsmeer behandelt en verzorgt uw voeten. 

Voetverzorging staat erg in de belangstelling. Op tv zijn er reclame spotjes van allerlei voetproducten, zoals pleisters en crèmes. Gebruik van deze producten geven niet altijd het gewenste resultaat of zijn zelfs regelrechte onzin. Voetklachten komen steeds vaker voor bij jongeren. Dat kan te maken hebben met  het soort schoeisel dat u draagt. Ook kunt u last krijgen van voetschimmel. Dat is geen kwestie van geen of weinig hygiene, maar kunt het opgelopen hebben in douches of zwembaden, handdoekken enz. Vroeg of laat loop je er tegen in meer of mindere mate tegenaan, maar is behandelbaar.

Andere veel voorkomende klachten zijn, likdoorns, teveel eelt, ingroeiende nagels en zweetvoeten. Het is heel normaal dat u ook wel eens last heeft van uw voeten. Maar "luister" er wel naar. Klachten ontstaan nooit zomaar. Ook als u helemaal geen klachten hebt, kunt u een afspraak maken. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Gewoon een beetje aandacht voor uw voeten.

Wacht dus niet te lang en blijf er NOOIT mee doorlopen. Bel: (+31) 06 23 28 28 48 of maak een afspraak.