(Leestijd: 1 - 2 minuten)
afspraakmaken met Pedicure Watergraafsmeer Amsterdam Oost Zeeburg Diemen en IJburg

Afspraak maken

U maakt met ons een afspraak voor een voetbehandeling in de praktijk. Dat kan bij voorkeur Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., telefoon of WhatsApp ( 06 23 28 28 48 ). Als u belt, kan het zijn dat de pedicure bezig is met een klant. Spreek in dat geval uw naam en telefoonnummer in. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld om de afspraak in te plannen. We zijn weliswaar gevestigd in Amsterdam Oost maar behandelen uiteraard iedereen die elders woonachtig is. X

U kunt telefonisch afspraken maken. Pedicure Watergraafsmeer is dagelijks telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Mogelijk wordt de telefoon niet direct aangenomen omdat de pedicure bezig is met een behandeling. In dat geval kunt u de voicemail inspreken of een sms/WhatApp-bericht achterlaten. Spreekt u alstublieft rustig uw naam en telefoonnummer in dan wordt u  spoedig teruggebeld. 

behandeling3

Afspraken die om een of andere reden niet door kunnen gaan moeten 24 uur van te voren telefonisch worden afgezegd. Heeft u dit niet gedaan en/of  komt u de afspraak niet na, dan is Pedicure Watergraafsmeer genoodzaakt het tarief toch in rekening te brengen.

Zie voor verdere mogelijkheden

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 GZC1Contact gegevens

Pedicure Watergraafsmeer
Van 't Hofflaan 47 (in het Gezondheidscentrum - ingang naast de apotheek)
1098 EM Amsterdam
Tel: (+31) 06 23 28 28 48

Routebeschrijving vanaf uw woonadres naar Pedicure Watergraafsmeer

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maak Afspraak